Tuesday, 27 September 2011

Fedab dah

Assalamulaikum...Dah lama tak update blog.Sejak raya lansung tak ada cerita.Dah nak sebulan menghilangkan diri dalam dunia blogging.Raya tahun ni okey lah.Biasa-biasa jer.Nothing special pun.Family tak balik.Starting entry kali ni,aku kembali ngan cter yang membuatkan aku dah fedab n give up!Mengapa aku give up??? tgk jer lh gambar kt bawah ni.





Mana nye aku x fedab.Kali ni dah kali ketiga aku pergi test JPJ.Duit lagi melyang.Bukan sikit,sekali ulang test RM 90.Huh..Aku ni bukan kerja yang cop duit tiap-tiap hari.Kalu laha aku anak jutawan,tak apa lah jugak.Huh.Berhabisan duit semata-mata nak ambik lesen.Kemarin kat Institut Memandu,per!!punye lah ramai calon yang kandas.salah sorang termasuk ngan aku.Sedihnye Tuhan je lah yang tahu.Kemarin sehariaan aku menghilang kan diri selepas test aku kandas.Semua call dari mak aku,aku tak answer.Aku dah tahu, confirm dan double confirm aku akan kena marah.Rasa menyesal pun ada jugak ambik lesen ni.Dah lah tinggal kelas masa test pertama dan kedua.Bazir masa aku lagi.Apa lah nasib aku.Semalaman mengurungkan diri dalam bilik.Memikirkan apa lagi nak jadi lepas ni.Aku dah rasa give up dah nak ambik lesen.Kemarin kat Bitara,aku dapat tengok muka masing nervous dan tension.Aku pun tak cakap banyak ngan mak aku.First time aku menangis dan mengurungkan diri dalam bilik.kesnye kandas.Klau citer kat orang pun,mesti orang suka.Ape lah budak tu.Bwak kereta punye lah senang..tu pun,tak boleh lulus.Untuk dapat satu lesen pun,punye lah banyak halangan,apa lagi untuk terusakan kehidupan kat muka bumi Allah ni..huh



Bila lah tanda P ni leh letak kat kereta..???huh