Saturday, 25 February 2012

Denyut Kasih Medik

Assalamualaikum..wbt

Dah lama tak dapat nak update blog.Sibuk dengan projek study dan program kat tempat study.FB dan twittwer pun lama dah tak update.Kelapangan hari ini,dengan wifi yang free,aku mula mengadap lappy kesayangan aku ni dengan aman nya.Tanpa gangguaan buffering.hehe.Dalam syok-syok tengok gambar dekat salah sorang teman FB,aku terpandang lah salah satu buku dalam gambar dia tu."Denyut Kasih Medik"karya Dr.Farhan Hadi..Macam best jer buku ini.Tambah pulak,dulu aku pernah simpan angan-angan nak jadi Pegawai Perubatan.hehe.Dah lama cari buku ni untuk baca.Tapi tak tahu kat mana nak beli.Tambah-tambah pulak Terengganu ni bab-bab buku macam ni limited sikit dan susah nak dapat.Dalam-dalam search dekat internet,angan-angan nak baca lah secara online.Tapi browser dia tak dapat nak cari.huh..Dah frust lah time tu.Nak beli online,maklum saje lah.Elaun pulak belum masuk.Dah pokai.Dahulukan mana yang perlu dahulu.Tiba-tiba teringat lah dekat web Library Awam Terengganu.Mana tahu kut-kut ade koleksi buku tu.Yeppy,buku tu ada dalam koleksi.Cepat-cepat aku tempah buku sebelum orang lain pinjam.Insyaallah kalu,ada rezeki lebih,nak cari jugak sebuah,nak buat koleksi.dah lama tak beli buku ilmiah.Aku ni memang giler sikit dengan buku-buku berunsurkan islamik dan motivasi.Kalu tension-tension sangat.Buku lah jadi peneman aku dalam bilik sorang-sorang.Maybe ikut jejak arwah ayah kut.Arwah suka jugak beli buku.Sekarang ni selalu busy ngan projek.Cemburu jugak tengok kawan-kawan lain yang still sempat lagi baca novel dan buku.Aku pulak tak berani nak baca takut projek tak siap.hehe.Insyaallah petang ni,nak pergi pinjam lah buku yang aku tempah tu.Tak sabar dah nak baca.hehe





No comments:

Post a Comment

terima kasih!!!jenguklah lagi