Sunday, 21 August 2011

today my birthday



Assalamualaikum.....
 yep!!yep!!! Today is my birthady.Tak syok lah.hehe.Dah tua dah.Umur dah berganjak dari angka 18 ke 19.huhuh...x apa lah.Asalkan hidup ku bahagia.Birthday  tahun ni rasanya x ada benda special lah...Tak ada makna nye birthday aku.Dari kecil sampai lah besar lanjut ni,aku memang tak pernah sambut birthday...Maybe tradisi sambut birthday ni takada dalam sejarah keluarga aku kut.Tak kisah lah...Asalkan aku bahagia sudah dan diberikan kesihatan yang baik sudah...tapi aku idamkan satu benda lah!Aku nak teddy bear domo kun...cute lah benda tu.Adik aku x suka benda tu.Dia cakap hodoh.X kisah lah.Macam aku katakan,asalkan aku bahagia sudah.heheheh...okay lah..setakat ni sahaja lah.Masih ada cter nak cter,tp lain enrty lah...


to myself,HAPPY BIRTHDAY..hehehe
p/s:syok sendiri wish birtday diri sendiri

2 comments:

terima kasih!!!jenguklah lagi