Monday, 1 August 2011

kawan2 at uitm..miss you so much


gambar ni diambil sebelum kiteorg msuk lab



 y
 ni Farah.salah sorang teman rapat aku.Ni gambar kiteorg ambil semasa pgrm kuliah magrib n solat sunat hajat
 ni Ira.Ni semasa kelas ganti subjek BEL 021
 ni Noli dan aku.Ni masa pgrm Terminalogi Subjek sn
  ni Aen.comel ngat dia
 ni gamabr Farah n Tiqah.Ni gmbr semasa lab terakhir aku

 Ni salah sorang roomate aku.Gamabr ni diambil semasa Minggu Destini Siswa
 Ni adik Medec.Aku yg bg gelaran ni cz dia suka sngt pnggl aku Kak Medec
 Ni diambil secara diam2 semasa kelas prep bio
 ni Sarah.Member sebelah bilik aku.Dulu aku rajin sngt tidur blk dia.Kongsi bantal.he2
 Ni budak2 klas aku
 ni member group bio aku dalam lab
 sebelah kiri tu Anis.top stdnt jgk lah.Sebelah lagi tu yati.baik org nye
 ni aku sengaja edit.bdk group aku lab kimia
 ni diaorg.jz aku sorang je prmpn dlm group tu
sebahagian daripada member aku kat atas tu,adalah member group aku untk lab fizik

Hari ni 1st Ramadhan.Aku menyambut Ramadhan kali ni seperti biasa lah.1st Ramadhan tanpa sahur,dengan rasa yang sedih kerana tidak dapat menyambut Ramadhan kali ni dengan teman2 uitm aku seperti yang aku rancang dengan kawan2 aku sebelum ni.Aku berpisah dengan diaorg tanpa sepatah perkataan yang mengucapkan selamat tinggal di petang sehari enyambut Ramadhan yang mulia ni.Sedih sangat bila kenangkan diaorg semua.Panggilan yang biasa diorg pnggl "kak Medec" dah tak kedengaran.huhuhu...Macam mana lah diaorg ye.Bersahur n berbuka bersama2.Mesti bez jgk.cz kteorg dah mcm dik beradik.X ade rahsia antara kami semua.Yang paling jahat,simpan perasaan tak puas hati dalam hati ni.x nk gaduh2.tu pendam je..Aku x bgtau semua kwn2 aku yg aku nk pergi dah.jz sorang dua je yg tahu.tu pn diaorg tak nak lepaskan aku pergi..Aku rindukan diaorg.cm mana lah ptg ni.bru plan nk bersahur,berbuka dan tarawih sama2.Namun apa yang dirancang tak kesampaiaan.Sesungguh nya kita hanya merancang,semua nya Allah yang menentukannya.Semoga diorg berjaya menghabiskan Ramadhan ni dengan hati yang gembira dan berjya menempuh kehidupan disana dengan baik walaupun jauh daripada keluarga tercinta.Gud luck untk mereka semua krna tinggl 1 bln lbh lagi sebelum final exam menjelma.

1 comment:

  1. miss sangat kawan2 kt utim.terutamanya farah,aenn,tikah,efah,eda,adik medec,asma,noli

    ReplyDelete

terima kasih!!!jenguklah lagi