Wednesday, 9 November 2011

Now friendship between us is over







Assalamualaikum...


Sorry kalau entry aku kali ni membosankan..Namun aku ingin juga coretkan rasa hati kecil aku ni..Now friendship between us is over!!!.Itu yang aku ingin luahkan..selama ni aku cuma pendamkan perasaan hati duka aku ini.Maybe selama ni aku buta.Aku menganggap dia seorang kawan,tapi dia sebalik nya.Tanggal 8.11.2011 semua nya telah berakhir.Kes nya kecil jer.Aku dah terangankan kat dia knapa aku tak contact dia.Tapi dia lansung tak faham masalah aku kenapa aku tak contact.Aku sebenarnya memendam rasa apa yang dia buat kat aku.Yang tu salah satunya.Tu lah jenis aku.Kalau aku dah terasa ngan seseorang tu,aku tak akan contact orang tu..Selama ni aku jer yang ingat kat kawan-kawan aku.Message diaorang.Tapi adakah dia buat cam tu kat aku.Aku sakit ke,aku sihat ker.Masa aku terlantar kat hospital,tak ada sorang pun yang jenguk aku.Tapi aku tak kisah pun.Namun tahap sabar mempunyai had jugak.Sampai hati dia malukan aku kat fb.Siap mention lagi nama aku.Katanya untuk sedarkan aku..Tapi adakah dia sedar apa yang dia buat kat aku.Dia tak lagi hormat aku dan keluarga aku. Kadang kala aku fikir baik aku jadi selfish untuk diri sendiri.Tak perlu lagi peduli pasal orang lain.Kerana orang pun tak peduli pun perasaan aku.Time aku keluar dengan dia,aku selalu dipinggirkan.Aku fikir cukup lah.Apa yang dia buat dekat aku 3 tahun lepas pun masih terasa,terngiang-ngiang lagi kata-kata berbisa dia dekat aku.Dia malukan aku dihadapan orang ramai.Namun ketika tu masih ada ruang untuk aku terima dia.Walaupun hati ini terasa serik untuk menerima nya lagi..Cukuplah setakat ini.Aku tak perlukan seorang kawan macam itu lagi..aku tahu kata-kata aku ini kejam.Namun hati ini tidak tertanggung untuk menerima rasa pedih dari perbuatan dia.Cukuplah setakat ini.Now friendship is over.

                      

No comments:

Post a Comment

terima kasih!!!jenguklah lagi